top of page

Támogatás

Ahogy a Névjegyben is olvashatod, a blog célja egy olyan gyűjtemény létrehozása, ahol kezdő és tapasztalt kötők könnyen, gyorsan és átláthatóan találhatnak megoldásokat az adott projektjükhöz, tanulhatnak az én hibáimból a saját kötéseim bemutatásán keresztül és szemezgethetnek az általam tervezett minták közül.

 

Az oldalon található minden tartalom ingyenes, azonban az elkészítésükhöz szükségem van erőforrásokra. Továbbá szeretném, ha az ötleteimet egyre jobb és jobb minőségben prezentálhatnám számodra.

Legegyszerűbben és ingyenes úgy támogathatsz, ha követed a blog Facebook és Instagram oldalát, valamint feliratkozol a blog YouTube csatornájára és Like-olod a neked tetsző tartalmakat. Ugyanitt szívesen veszem a visszajelzéseket, esetleg építő jellegű kritikát.

Ha anyagilag is szeretnéd támogatni a blog fejlődését, megteheted a buymeacoffee segítségével, amit elérsz jobboldalt a kávé ikon megnyomásával vagy a https://www.buymeacoffee.com/purlsbypalma weboldalon. Itt bankkártyás fizetés segítségével tudsz támogatni. A fizetés a Stripe fizetési szolgáltatóval történik biztonságosan, amiből a buymeacoffee egy kicsi díjat von csak le és a támogatásod ténylegesen hozzám kerül szinte azonnal.

Köszönöm szépen, ha bármilyen formában segítesz!

bottom of page