top of page
8D4F8C6C-F121-4E73-978E-B54BB11B6B79.png

Szia! 

Pálma vagyok, a Purls by Palma megálmodója. 28 éves vagyok és gépészmérnökként dolgozom. Középiskolás koromban ismerkedtem meg a kötés alapjaival és nagyjából 2 éve vált végérvényesen szenvedélyemmé.

Már kezdettől fogva nagy hangsúlyt fektettem arra, hogy a kötős projektiem során mindig használjak valamilyen új technikát, amivel szebb eredményt érhetek el. Az erős alapokat Anyukámtól tanultam, a többit pedig könyvekből, blogokról, YouTube videókból és Facebook csoportokból lestem el, egyszóval minden elérhető digitális és offline forrásból.

Egy idő után arra lettünk figyelmesek Anyukámmal, hogy már nem én kérek tőle segítséget, hanem én adok tippeket neki. Ennek nem az az oka, hogy "túlnőttem a mestert", hanem magyar nyelven korlátozottan elérhetők hasznos, gyorsan kereshető, egyszerű és érthető leírások, videók, vagy csak kezdő kötőknek szólnak.

Ennek a felismerésnek hatására fogalmazódott meg bennem a blog ötlete, aminek a fő célja, hogy jól érthető, letisztult tartalmakkal segítse a kezdő és tapasztalt kötőket. Fontos számomra, hogy ezek a tartalmak jó minőségben, magyarul és angolul is megjelenjenek.

A névből adódóan (purl - fordított szem) nagyrészt kötős bejegyzések kerülnek az oldalra, de időről időre horgolt darabokat is készítek, a Projektek szekcióban horgolós bejegyzések is kerülnek.

Amennyiben megkedveled a tartalmaimat, kérlek támogasd a blog fejlődését valamilyen formában, melyről a Támogatás menüpont alatt olvashatsz!

Köszönöm szépen, hogy ellátogattál a Purls by Palma blogra, kellemes és hasznos olvasgatást kívánok neked!

Visszajelzéseidet vagy észrevételeidet megoszthatod velem a blog Facebook vagy Instagram oldalán, jobboldalt a Messenger ikonra kattintva üzenetben, illetve itt az oldal alján a Kapcsolat menü segítségével.

bottom of page